Avance

Avance is een adviesbureau dat impact meet zodat aan de hand van real time info effecten zichtbaar worden - en helpt vervolgens om impact te maximaliseren. Verder levert Avance adviezen en praktische tools op maat en zorgt het bureau een opleiding impactmanagement. Avance werkt voor NGO's, overheidsinstanties, investeerders en bedrijven.

Aanbod

  • Impact en resultaatmeting
  • Theory of change
Avance is gespecialiseerd in het onderwerp 'impact' en levert diensten op het gebied van impact strategie, impact meten en impact management.
Avance verzorgt een praktijkgerichte expertopleiding impactmanagement en op maat ondersteuning bij concreet project/leningvoorstel tot meerjarige programma's. Ook zet Avance systemen voor resultaat- en impactmeting op, en levert maatwerk voor bedrijven, investeerders, overheidsinstellingen en NGO's. Tenslotte ondersteunt Avance bij beleid- en strategieontwikkelingstrajecten om impact te maximaliseren waaronder het verankeren van impact in de organisatiecultuur.

Referentie(s)

  • Michael Baumeister, Porticus
  • Eline Crins, Kansfonds

Reviews

Michael Baumeister, Porticus

We hebben positieve ervaringen in het werken met Avance-Impact, zowel in hun ondersteuning aan trajecten bij Porticus, als in het samenwerken met partners op het gebied van impact-meten en het ontwikkelen van een theory of change. Onze ervaringen zijn met Edith Kroese, Jacoline Plomp en Wout Visser en alle drie kan ik van harte aanbevelen.

Eline Crins, Kansfonds

Avance is onze partner op het gebied van impactmanagement. We zijn heel tevreden over hun gedegen op maat aanpak. We hebben gewerkt met Jacoline Plomp, Dani Bender en Veerle Lambert.

Avance

Barentszplein 7
1013 NJ Amsterdam
avance-impact.nl/nl

Neem contact op
Tel: 0206207705

In het kort

  • Impact meten
  • Opleiding impactmanagement
  • Impact strategie