The Trusted Third Party (TT3P)

TT3P maakt professionele en passende informatiebeveiliging beschikbaar voor organisaties. TT3P bestaat uit een team van ondernemende security professionals met ervaring in het corporate en grootzakelijke bedrijfsleven. De missie van TT3P is om deze expertise betaalbaar en toegankelijk te ontsluiten voor elk type organisatie, dus ook het MKB en goede doelen.

Aanbod

  • Organisatieadvies
  • Governance
  • Compliance
  • Juridische aspecten
TT3P biedt risico-inventarisatie & evaluatiediensten en praktische ondersteuning op het gebied van (digitale) informatieveiligheid. Dit doen zij voor elk type organisatie, groot en klein. Daarmee kan het risico op gijzeling van systemen, gegevens en het onrechtmatig toegang verkrijgen tot data door onbevoegde derden (het lekken van data) worden verkleind.

Organisaties optimaal organisatorisch en technisch beveiligen:
- Cyber risico-inventarisatie & evaluatie (Cyber Security Scan)
- Remote Security Officer service

Medewerkers bewust maken en houden (awareness):
- Fysieke awareness training op locatie
- E-learning awareness programma
- Phishing simulaties

Audit van organisaties:
- ICT Security Audit

Referentie(s)

  • Irene van Horrik, Liliane Fonds
  • Corine Juch, College Perinatale Zorg

Reviews

Prof. dr. A.M. (Annemarie) Kuijpers-Jagtman, voorzitter Stichting Sumbing Bibir

Onze organisatie is continu alert en zoekende naar passende informatiebeveiliging. Via Goede Doelen Nederland zijn wij in contact gekomen met Patrick Jordens van TT3P (The Trusted Third Party).

TT3P heeft kosteloos een cyber security beleidssessie voor ons bestuur georganiseerd. Deze sessie kunnen wij ieder goed doel aanraden. Door de sessie zijn wij ons bewust geworden van welke stappen we moeten nemen om tot passende beveiliging voor onze organisatie te komen. En we willen nu samen met dit professionele bureau werken aan het optimaliseren van onze ICT security.

Sandra Wolthers, projectassistent Simba Familiezorg SOS Kinderdorpen

Wij hebben prettig samengewerkt met TT3P rondom onze informatiebeveiliging en het behalen van onze NTA7516 certificering.