MAD Impact

MAD impact is een onderzoeks-, training- en adviesbureau dat gespecialiseerd is in impactvraagstukken. MAD (Making a Difference) impact werk samen met maatschappelijke organisaties en sociale ondernemingen om functioneren te optimaliseren en leren te stimuleren. Dit kan op verschillende manieren, zoals: een Theory of Change workshop, een (onafhankelijke) impactmonitoring, of een leertraject waarbij medewerkers worden begeleid om zelf de impact van hun projecten te onderzoeken.

Aanbod

  • Impact en resultaatmeting
MAD impact gebruikt uiteenlopende kwalitatieve en kwantitatieve (onderzoeks)methoden, waarbij de opdrachtgever, uitvoerende medewerkers en de doelgroep zoveel mogelijk worden betrokken in alle fasen van het proces. Verkregen inzichten zijn van en voor iedereen, waardoor leren en verbeteren automatisch volgen. Alleen wanneer betrokkenen nieuwsgierig en geïnspireerd raken, wordt plannen, monitoren en evalueren (PME) leuk en zinvol.

Referentie(s)

  • Michael Baumeister, Porticus
  • Hester van den Ende (Beleidsmedewerker Erfgoed, Provincie Utrecht)

Reviews

Michael Baumeister, Porticus

Een van onze partners heeft goed samengewerkt met MAD Impact waarbij vooral gekeken is hoe een project meer impact kon krijgen. Met een constructief kritische houding heeft de adviseur de organisatie begeleid en goed verder geholpen. De partner was positief over de samenwerking.

Hester van den Ende (Beleidsmedewerker Erfgoed, Provincie Utrecht)

Als provincie werken wij veel met Landschap Erfgoed Utrecht. Zij zijn bij de evaluatie van hun werkzaamheden begeleid door MAD Impact. Zo is op een heldere manier in kaart gebracht hoe de activiteiten die Landschap Erfgoed Utrecht onderneemt bijdragen aan onze maatschappelijke doelen.

MAD Impact

Frambozenstraat 55
1033 SX Amsterdam
madimpact.nl

Neem contact op
Tel: 0610574396

In het kort

  • Onderzoek, training en advies op het gebied van impact
  • Kwalitatief en/of kwantitatief (evaluatie)onderzoek
  • Theory of change