MDF nl

Management for Development Foundation Nederland (MDFnl): (inter)nationale managementtrainers en -adviseurs in de publieke en sociale sector. De focus van MDFnl is management van organisaties, mensen, projecten en netwerken.

Aanbod

MDFnl is geworteld in de wereld van internationale samenwerking. De MDF-groep heeft ongeveer 130 medewerkers verdeeld over tien kantoren, het hoofdkantoor staat in Ede. MDFnl biedt advies, training, evaluatie en is ook ondernemingspartner.

Advies:
MDFnl biedt managementadviesdiensten bij het werken in teams, een programma of project, om financiering te verkrijgen en om invloed te vergroten. Ook helpt MDFnl met de procesbegeleiding van strategieworkshops, personeelsretraites of teambuildingsdagen.

Training:
MDFnl biedt maatwerk trainingen op het gebied van management, mens en organisatie, en netwerkmanagement. De aanpak van MDFnl is gebaseerd op de principes van de volwassen leercyclus van Kolb en Brein-Centraal-Leren, waarbij de verscheidenheid aan leermethoden ontworpen is om het (lerende) brein elke keer op een andere wijze te prikkelen.

Reviews

Michael Baumeister, Porticus

Ik heb heel prettig samengewerkt met MDF in verschillende trajecten in het buitenland. Hun adviseurs zijn ervaren in het ondersteunen bij strategische ontwikkeling of het evalueren van projecten. Juist de ervaring binnen ontwikkelingssamenwerking kan goed van pas komen ook bij samenwerking met hen in Nederland.

MDF nl

Horapark HNK, Bennekomseweg 41
6717 LL Ede
www.mdfnl.nl

Neem contact op

In het kort

  • Management advies
  • Evaluatie
  • Training medewerkers