De Erkende Toezichthouder

De Erkende Toezichthouder ondersteunt ambitieuze toezichthouders en commissarissen die willen bouwen aan nieuw toezicht en waarde willen toevoegen.

Aanbod

  • Vrijwilligers
  • Human Resource Management
  • Governance
De instelling biedt een erkende opleiding aan tot Toezichthouder Nieuwe Stijl. Deze opleiding is modulair van opzet met een combinatie van theorie, praktijk(dilemma’s), verdieping en interactie. Dit biedt de mogelijkheid om in de praktijk daadwerkelijk aan de slag te gaan in een Raad van Toezicht. Verder biedt de Erkende Toezichthouder advies, coaching en vacatures voor functies in den Raad van Toezicht.

De Erkende Toezichthouder richt zich op:
• Toezichthouders en commissarissen die behoefte hebben aan ondersteuning om hun toezicht een eigentijdse, waardevolle inhoud te geven. Wij geven advies en ondersteuning op maat aan Raden van Toezicht of Commissarissen met hun investeerders en andere stakeholders bij:
- het bouwen aan nieuw toezicht,
- hun (zelf)evaluaties,
- de professionalisering en boardroom dynamics in-company,
- vacatures invullen bij werving en selectie
• Talentvolle professionals worden opgeleid voor de nieuwe generatie toezichthouders in de academie, die modulair van opzet is. Naast het vak van toezicht houden, leer je je eigen visie op toezicht en je stijl van toezicht houden te ontwikkelen, kun je een traineeship vervullen bij een RvT of RvC en wordt je ondersteunt bij de plaatsing in een passend commissariaat. Naast de groepen in de academie op 10 locaties in Nederland is ook individuele coaching mogelijk.

Individuele (aankomend) toezichthouders en RvT's ontvangen de ondersteuning die nodig is om een volgende stap te kunnen zetten. Het betreft werving en selectie, professionalisering van toezicht, persoonlijke ontwikkeling of teamontwikkeling en het samenspel met relaties.

De Erkende Toezichthouder

Menneweg 1
8426 RB Appelscha
erkendetoezichthouder.nl

Neem contact op
Tel: 0617434062

In het kort

  • Academie Toezicht Nieuwe Stijl
  • Werving en selectie
  • Begeleiding in-company
toon pop-up: 1; seen: ; expire: 120; vertraging: 30;