Impact Matters

Kennis uit het bedrijfsleven op het gebied van marketing, communicatie, juridische zaken, financiële analyses, HR of business development wordt via de bemiddeling van Impact Matters ingezet om ideële organisaties te helpen hun missie te realiseren.

Aanbod

  • Coaching
  • Organisatieadvies
  • Advies bij projecten
Impact Matters is opgericht door Henriette van Eeghen. Zij heeft ervaring met zowel het bedrijfsleven als ook de goede doelen wereld.
Via Impact Matters betrekken bedrijven op een inspirerende manier hun medewerkers bij duurzaam ondernemen en de medewerkers krijgen een unieke ervaring waarbij hun kennis bijdraagt aan een maatschappelijk doel.

Veel ideële organisaties hebben behoefte aan extra expertise of een frisse blik om succesvol te zijn. Er is behoefte aan nieuwe inzichten, relevante ervaring en uitbreiding van het netwerk. Impact Matters biedt op een tijdelijke basis deze expertise aan. Dit gebeurt met de inzet van professionals uit het bedrijfsleven die enthousiast als vrijwilliger een bijdrage leveren.
De gevraagde expertise kan op divers gebied zijn zoals marketing, communicatie, juridisch, financieel, strategisch, business development, etc. Projecten op het gebied van fondsenwerving worden expliciet uitgesloten.
Impact Matters is een samenwerkingsverband aangegaan met het VSBfonds.

Reviews

VSBfonds

Impact Matters en VSBfonds werken samen om maatschappelijke initiatieven verder te helpen. Impact Matters is de partner met het geschikte netwerk van professionals en zet kennis uit het bedrijfsleven in om ideële organisaties te helpen hun missie te realiseren. Diverse projecten zijn door deze samenwerking succesvol gerealiseerd.

Impact Matters

Laan van Kronenburg 14
1183 AS Amstelveen
www.impactmatters.nl

Neem contact op
Tel: 0623979766

In het kort

  • Koppelen expertise uit bedrijfsleven aan ideëele organisaties
  • Vrijwillige inzet van professionals
  • Samenwerking met VSBfonds
toon pop-up: 1; seen: ; expire: 120; vertraging: 30;