Social Enterprise NL

Social Enterprise NL is een organisatie van en voor sociale ondernemers die als doel heeft om in Nederland meer maatschappelijke en economische impact te creëren. Social Enterprise NL verbindt en versterkt deze ondernemers en stimuleert een gunstiger ecosysteem voor sociaal ondernemen.

Aanbod

  • Coaching
  • Sociaal Ondernemen
Social Enterprise NL ondersteunt sociaal ondernemers door hun zichtbaarheid te vergroten en hen met raad en daad bij te staan via het ledenprogramma. Aan leden biedt Social Enterprise NL workshops en masterclasses aan binnen thema's als impact meten, positionering, financiering, sales etc. Social Enterprise NL biedt ook andere diensten, zoals contact met een investeerdersnetwerk, een podium voor vergroten van zichtbaarheid, een informeel netwerk van experts en coaches etc. Daarnaast werkt Social Enterprise NL aan het stimuleren van erkenning en herkenning van de social enterprise sector en een gunstiger ondernemingsklimaat.

Reviews

Reineke Schermer (Stichting DOEN)

Groot divers aanbod voor sociaal ondernemers relevant, maar voor de een relevanter dan de ander. Veel kennis over code sociaal ondernemen, impactmeting via impact pad en rechtsvormen voor ondernemers zoals BV. De workshops 'impact pad' en 'code sociaal ondernemen' zijn ook relevant.

Social Enterprise NL

Cabralstraat 1
1057 CD Amsterdam
social-enterprise.nl

Neem contact op

In het kort

  • Netwerk voor sociaal ondernemers
  • Workshops en masterclasses, netwerk van experts
  • Belangenbehartiging