Servates

Servates is een alles-in-één cliëntvolgsysteem als software oplossing met functionaliteiten die een zorginstelling, re-integratiebedrijf of sociaal ondernemer ondersteuning biedt. Servates is speciaal gemaakt voor alle organisaties die de ontwikkeling van hun medewerkers en klanten willen volgen en meten. Het volgsysteem biedt behalve signalering ook registratie en workflowbewaking en kan tevens meten wat het welzijn, welbevinden of de ontwikkeling van deelnemers, cliënten en werknemers is.

Aanbod

  • Administratieve dienstverlening
  • Sociaal Ondernemen
  • Impact en resultaatmeting
Administratie is een noodzakelijk kwaad en geen doel op zich. Servates ondersteunt dat administratieve proces juist op alle mogelijke manieren en ontzorgt daarmee de last op de zorgprofessional. Gebruikers kunnen als partners Servates helpen het systeem nog beter te maken ook met ideeën voor nieuwe functionaliteiten of andere verbeteringen.

Reviews

Martijn Berghman, Refugee team

Bij Servates werken mensen die begrijpen waar je als sociaal ondernemer tegenaan loopt in het begeleiden van deelnemers. De mogelijkheden van het systeem zijn eindeloos. Zoek je toch iets extra’s, denkt het team mee over mogelijke ontwikkelingen van het systeem.
Servates zorgt ervoor dat onze medewerkers kunnen doen waar zij goed in zijn: het begeleiden van deelnemers.

Servates

Nieuw Amsterdamsestraat 40
7814 VA Emmen
www.servates.nl

Neem contact op
Tel: 0850605914

In het kort

  • Cliëntvolgsysteem
  • Deelnemervolgsysteem
  • Impact meten