Nexios

Nexios levert CRM-software die speciaal is ontwikkeld voor (en samen met) goede doelen. Hierdoor sluit deze software uitstekend aan bij de behoeften van de fondsenwerver.

Aanbod

De CRM-software van Nexios biedt inzicht in je donateursbestand. Hiermee kun je als goededoelenorganisatie de juiste doelgroep selecteren voor direct mail, telemarketingcampagnes of gepersonaliseerde e-mails. Nexios ondersteunt de gehele donorjourney van welkomsttraject voor nieuwe donateurs tot behoud en win-back.
Voor fondsenwerving binnen de zakelijke markt ondersteunt de CRM-software van Nexios de volledige workflow. Van het vastleggen van een overleg over een aanvraag tot een rapportage over lopende financiering.
Nexios geeft goede doelen daarnaast ook de juiste hulpmiddelen om online formulieren en e-mails op te stellen en te testen. De fondsenwerver krijgt real-time inzicht in de conversie, waardoor continu bijgestuurd kan worden.

Reviews

Leo van der Zalm, Rode Kruis, manager particuliere fondsenwerving & marketing intelligence

Nexios heeft veel kennis van de business en vertalen onze wensen in de juiste functionaliteiten. Het ontwikkel- en testtraject is van hoge kwaliteit en ze reageren snel en adequaat op ad-hoc meldingen.

Stefan Wagenaar, fondsenwerver Fonds Slachtofferhulp

Nexios is een betrouwbare, vernieuwende leverancier die goede en passende service levert. Door de toegankelijkheid van de online module hebben we ieder moment inzicht in de data van onze donateurs en kunnen we marketing daarop toepassen.